Rilette van makreel en canneloni van tomaat

10/06/11 om 10:27 - Bijgewerkt om 10:27

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 1 gerookte makreel
  • 125 g ganzenvet
  • zeezout
  • zwarte peper van de molen
  • citroensap
  • cayennepeper

Voor de canneloni van tomaat:

  • tomaten
  • ketchup
  • tabasco
  • 5 g agar-agar
  • 1/2 l consommé

Bereidingswijze

Maak eerst de tomatenbasis. Mix de tomaten, doe er de tabasco, ketchup, peper en zout bij. Kook de consommé op en laat er de agar-agar in oplossen. Giet de saus dun uit op een plaat en laat opstijven. Pel de makreel uit en verwijder alle fijne graatjes.

Meng het visvlees met het ganzenvet of met 1/2 boter en 1/2 ganzenvet. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper. Doe de farce in een spuitzak. Leg een worstje farce op de tomatenbasis en rol op tot een canelloni.

Recept: Steven Bes

Lees meer over:

Onze partners