Rijstsalade met Ganda Ham

09/06/11 om 09:06 - Bijgewerkt om 09:06

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 portiebuiltje (62,5 g) Bosto 8 Min. Snelkookrijst
  • 1 blik (850 g) Marie Thumas / Bonduelle Doperwtjes
  • extra fijn, uitgelekt
  • 150 g Ganda Ham
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel wijnazijn
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 1 koffielepel vloeibare Meli honing
  • 12 zwarte olijven
  • 6 kerstomaatjes
  • peper en zout

Bereidingswijze

Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking en laat hem afkoelen. Snijd de ham in reepjes. Roer een sausje van de olie, azijn, honing, peper, zout en de peterselie. Schep de ham, de doperwtjes en de dressing door de rijst. Garneer de salade met de olijven en gehalveerde kerstomaatjes.

Tip:

Om het slaatje nog kleuriger te maken kan je ook half om half erwtjes en Bonduelle Maïs Crispy gebruiken.

Onze partners