Rauwe jakobsschelpen met gerookte eendenborst, groene selderij en saus van grannysmithappel en honing

2460515

Voor 4:

Rauwe jakobsschelpen met gerookte eendenborst, groene selderij en saus van grannysmithappel en honing

Voor 4:

1 grannysmithappel

1 el honing

3 dl olijfolie

8 jakobsschelpen

8 plakjes gerookte eendenborst

1 stuk groene selderij (10 cm)

1 tak peterselie

peper

grof zeezout

Schil voor de saus de appel, snij in stukken. Mix fijn met de honing en de olijfolie. Laat rusten.

Snij de jakobsschelpen in fijne plakken en de eendenborst in fijne reepjes. Dresseer op de borden. Snij de selderij in zeer kleine dobbelstenen en hak de peterselie fijn. Strooi de selderij en de peterselie over de bereiding en werk af met de saus. Kruid met peper en grof zeezout.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content