Rauwe jakobsschelpen met gerookte eendenborst, groene selderij en saus van grannysmithappel en honing

10/06/11 om 13:42 - Bijgewerkt om 13:42

Geef je waardering

Rauwe jakobsschelpen met gerookte eendenborst, groene selderij en saus van grannysmithappel en honing

Ingrediënten

Voor 4:

  • 1 grannysmithappel
  • 1 el honing
  • 3 dl olijfolie
  • 8 jakobsschelpen
  • 8 plakjes gerookte eendenborst
  • 1 stuk groene selderij (10 cm)
  • 1 tak peterselie
  • peper
  • grof zeezout

Bereidingswijze

Schil voor de saus de appel, snij in stukken. Mix fijn met de honing en de olijfolie. Laat rusten.

Snij de jakobsschelpen in fijne plakken en de eendenborst in fijne reepjes. Dresseer op de borden. Snij de selderij in zeer kleine dobbelstenen en hak de peterselie fijn. Strooi de selderij en de peterselie over de bereiding en werk af met de saus. Kruid met peper en grof zeezout.

Onze partners