Rammenasslaatje met scheuten

04/04/16 om 16:06 - Bijgewerkt op 06/04/16 om 10:56

Rammenasslaatje met scheuten

© /

Geef je waardering

Bereidingswijze

Voor 4:

1 rammenas, 200 g sojascheuten, 300 g jonge scheuten (bv. alfalfa, broccoli, rode biet)

Voor de vinaigrette: 2 el walnotenolie, 1 el extra vergine olijfolie, 2 el citroensap, 1 tl vloeibare honing

Bereidingswijze:

Was de rammenas en snij in flinterdunne plakjes met een mandoline. Spoel de sojascheuten en de jonge scheuten en zwier droog. Doe alles in een slakom.

Mengalle ingrediënten voor de vinaigrette doorelkaar. Kruid met peper en zout.

Schep de vinaigrette vlak voor het serveren door het slaatje en meng grondig. Verdeel het slaatje over kleine kommetjes of glaasjes en serveer meteen.

Lees meer over:

Onze partners