Purple haze wortelen met sinaasappel

2460205

Voor 4:

Purple haze wortelen met sinaasappel

Voor 4:

10 kleine purple haze worteltjes

1 sinaasappel

het sap van 2 sinaasappelen

het sap van 1/2 citroen

1-2 el oranjebloesemwater

2 el griessuiker

zout

versgemalen witte peper

1 kl kaneelpoeder

Schil de worteltjes en snij ze fijn met de mandoline. Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees, verdeel in partjes en verwijder de pitten. Snij het vruchtvlees in stukjes en voeg het bij de wortelen.

Meng het sinaasappelsap, het citroensap en het oranjebloesemwater met de suiker, zout en peper uit de molen. Giet dat mengsel over de wortelen. Bedek met folie en laat de bereiding afkoelen in de koelkast. Dien de wortelsla koel op, bestrooid met wat kaneelpoeder.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content