Poon met paprika

10/06/11 om 14:51 - Bijgewerkt om 14:51

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 rode paprika
  • 1/2 groene paprika
  • 1/2 gele paprika
  • 1 ontpitte tomaat
  • grove peper en zeezout
  • olijfolie
  • 1 teen ongepelde knoflook
  • 12 filets van rode poon
  • verse rozemarijn

Bereidingswijze

Het vruchtvlees van de paprika's in kleine blokjes hakken en de dobbelsteentjes met de ongepelde knoflook in opgewarmde olijfolie stoven. De ontpitte en in blokjes gesneden tomaat toevoegen. Alle ingrediënten gaar laten worden op zacht vuur. De visfilets drogen en op de velzijde op hoge temperatuur in olijfolie bakken. De vleeskant van de filets met verse fijngehakte rozemarijn, gemalen grove peper en zeezout bestrooien. De filets op de borden schikken, met de staartjes naar één kant. De gestoofde paprika aan de staartzijde uitlepelen (de knoflook weggooien).

Lees meer over:

Onze partners