Plattekaastaart met room, honing en kaneel

17/03/17 om 13:04 - Bijgewerkt om 13:12

Plattekaastaart met room, honing en kaneel

Plattekaastaart met room, honing en kaneel © Kris Vlegels

Geef je waardering

Bereidingswijze

Voor 4 of voor 1 taart:

1 rol kant-en-klaar kruimeldeeg

100 g plattekaas

5 eierdooiers

50 g vloeibare honing

1/2 tl kaneelpoeder

2 dl room

Bekleed een platte taartvorm met het uitgerolde kruimeldeeg.

Roer met een garde de plattekaas los met de eierdooiers, de honing en het kaneelpoeder. Klop de room half stijf, spatel voorzichtig door het mengsel. Doe in de taartvorm en bak 35 min. op 220°C.

Haal de taart uit de oven, bestrooi met kaneelpoeder. Serveer koud.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners