Pizza Piccolo

14/06/11 om 08:47 - Bijgewerkt om 08:47

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 8 hapjes:

  • 4 pittabroodjes
  • 1/2 gele paprika
  • 3 lenteuitjes
  • 125 g Mozzarella
  • 1 blikje (140 g) tomatenpuree (niet geconcentreerd)
  • 4 eetlepels groene pesto
  • 50 g hamreepjes

Bereidingswijze

Zet de oven alvast op 180°C. Snijd de pittabroodjes overlangs door: zo heb je meteen 8 pizzabodempjes! Was de paprika, haal de pitjes eruit en snijd hem in kleine blokjes. Was de uitjes en snijd ze in ringetjes. Laat de mozzarella uitlekken en snijd hem in dunne plakjes. Roer de pesto en de tomatenpuree door elkaar en besmeer er de pizzabodems mee. Beleg nu met mozzarella, hamreepjes, uitjes en paprika. Bak 10 minuten in de ovenÂ... en smullen maar!

Lees meer over:

Onze partners