Pitachips met avocadosalsa

28/09/17 om 16:19 - Bijgewerkt om 16:19

Pitachips met avocadosalsa

© Photocuisine / Stockfood

Geef je waardering

Ingrediënten

Bereidingswijze

Voor 4 personen

1 pitabroodje, 1 rode ui, 2 rijpe avocado's, 1 limoen, 2 el fijngehakte koriander

Bereiding

  1. Verwarm een heteluchtoven voor op 200°C.
  2. Bak het pitabrood 5 minuten in de oven tot het mooi krokant is. Snij het brood in tien of twaalf stukken.
  3. Pel en snipper de rode ui. Schil, halveer en ontpit de avocado's. Snij het vruchtvlees in blokjes. Snij de limoen in tweeën en pers hem.
  4. Meng de gesnipperde rode ui met de avocadoblokjes, het limoensap en de fijngehakte koriander. Kruid met peper en zout. Verdeel de avocadosalsa over de stukjes pitabrood en serveer meteen.

Onze partners