Penne met kreeft, witte bonen en gandaham

03/12/12 om 16:11 - Bijgewerkt om 16:11

Geef je waardering

Penne met kreeft, witte bonen en gandaham

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 dl Witte wijn
  • 2 dl visbouillon
  • 500 g cépes gekuist en in stukken
  • 2 kreeften gekookt en gedecorticeerd
  • 100g vers gemalen parmesen
  • Zure room
  • 100 g gekookte en uitgelekte witte bonen
  • 4 plakjes gandaham
  • 200 g penne (al dente gekookt)

Bereidingswijze

Kook de witte wijn en de bouillon in tot 1/3, voeg de room toe en de parmesan. Kook kort op en passeer door een zeef. Bak de kastanjeboleten in wat boter. Voeg de penne toe, vervolgens de kreeft en de witte bonen.

Doe de saus eronder zodat het juist aan de pasta kleeft en voeg het gehakte bonenkruid toe.

Een recept van Wouter Keersmaekers, chef van restaurant De Schone van Boskoop.

Onze partners