Pastasalade met kropsla, kip, mosterdsaus en Spaanse peper

© Getty

Voor 4 personen
  • 4 kipfilets
  • garam masala
  • boter
  • olijfolie
  • 6 el verse mayonaise
  • 3 el mosterd
  • 3 el honing
  • peper en zout
  • 200 g gedroogde lintpasta naar keuze
  • 1 kropsla
  • 2 takken verse munt
  • 1 rode Spaanse peper
Bereiding
  1. Kruid de kip met garam masala-kruiden en bak langs alle kanten aan in boter en olijfolie. Zet 10 minuten in een oven van 200°C. Laat rusten en snij in plakken.
  2. Meng de mayonaise met mosterd en honing, kruid met peper en zout.
  3. Kook de pasta gaar en meng er de mosterdsaus onder.
  4. Schik de pastasalade op borden met kropsla en werk af met kip, munt en fijngesneden Spaanse peper.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content