Pastasalade met kropsla, kip, mosterdsaus en Spaanse peper

09/06/11 om 12:43 - Bijgewerkt om 12:43

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 :

  • 4 kipfilets
  • garam masala
  • (oosterse kruidenmengeling)
  • boter
  • olijfolie
  • 6 el verse mayonaise
  • 3 el mosterd
  • 3 el honing
  • peper en zout
  • 200 g gedroogde
  • lintpasta naar keuze
  • 1 kropsla
  • 2 takken verse munt
  • 1 rode Spaanse peper

Bereidingswijze

Kruid de kip met garam masala-kruiden en bak langs alle kanten aan in boter en olijfolie. Zet 10 minuten in een oven van 200°C. Laat rusten en snij in plakken. Meng de mayonaise met mosterd en honing, kruid met peper en zout. Kook de pasta gaar en meng er de mosterdsaus onder. Schik op borden met kropsla. Werk af met kip, munt en fijngesneden Spaanse peper.

Lees meer over:

Onze partners