Pasta / rijstsalade

14/06/11 om 08:44 - Bijgewerkt om 08:44

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 6:

  • 400 g deegwaren (of rijst)

Bereidingswijze

Laat afkoelen en meng met:

- stukjes aubergine, paprika en courgette die u kort laat garen in olijfolie met knoflook en ijnappelpitten. Roer er stukjes tomaat, ui, kaas, olijven en een vinaigrette met tijm en oregano door

- blokjes blauwschimmelkaas met stukjes peer, noten, vinaigrette en peterselie

- blokjes rode biet met gekookte ham, maïskorrels, gehakte groene selderij en een vinaigrette met balsamico-azijn

- kip met rozijnen, geroosterde hazelnoten, gefruite ui en bleekselderij, geperst knoflook, vinaigrette en gehakte peterselie

- tonijn met partjes hardgekookt ei, zwarte olijven, geperst knoflook, blokjes tomatenvlees, gesnipperde ui en mayonaise

- garnalen met stukjes bleekselderij, reepjes paprika, blokjes avocado en komkomer, verse koriander, gehakte peterselie en een honingvinaigrette.

Lees meer over:

Onze partners