Pasta met onzichtbare groentjes

09/06/11 om 09:09 - Bijgewerkt om 09:09

Geef je waardering

Ingrediënten

  • 30ml/2 eetlepels olijfolie
  • 1 klein gesnipperd uitje
  • 1 teentje geplet knoflook
  • 75g gesneden worteltjes
  • 75g gesneden courgettes
  • 75g gesneden champignons
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 175ml kippenbouillon of groentebouillon
  • Â1/2 eetlepel bruine suiker
  • zout en peper voor de smaak
  • 200g pasta naar keuze (kook volgens de aanwijzingen op de verpakking)

Bereidingswijze

Verwarm de olie in de pan, doe er de ui en het knoflook bij en laat 3 minuten op het vuur staan. Voeg de wortels, courgettes en champignons erbij en laat 15 minuten koken tot de groenten zacht zijn. Voeg de tomaten, bouillon en suiker toe. Breng op smaak met peper en zout en laat nog eens 10 minuten sudderen. Roer de saus tot puré. Als je wil, kan je 30 tot 45ml/ 2 á 3 eetlepels mascarpone door de saus roeren. Vermeng de saus in de pasta.

Onze partners