Pasta bolognese

© Getty
Voor 4 personen
  • 400 g tagliatelle
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 400 g rundergehakt
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 500 g tomaten, ontveld en in blokjes
  • 2 dl rode wijn
  • 4 eetlepels tomatenketchup
  • 1 takje tijm, fijngehakt
  • 1 takje basilicum, fijngehakt
  • zout en peper
  • 4 eetlepels verse parmezaanse kaas, geraspt
Bereiding
  1. Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en bak het gehakt en de ui aan.
  2. Voeg de tomaten, wijn, ketchup, tijm en basilicum toe en roer alles goed door. Laat 5 minuten doorsudderen en breng op smaak met zout en peper.
  3. Serveer de pasta bolognese met de parmezaanse kaas.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content