Parelhoen in de stoofpan met 5 smaken

10/06/11 om 14:59 - Bijgewerkt om 14:59

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 1 parelhoen
  • 5 sjalotten,
  • 4 eetlepels 5 kruiden,
  • 50 gram boter,
  • 2 eetlepels olijfolie,
  • 1 bouillonblokje

Bereidingswijze

Laat de boter en de olie smelten in een gietijzeren stoofpan. Bak het parelhoen goed aan op al zijn zijden. Voeg de sjalotten en de kruiden toe en laat alles 5 minuten bijkomen. Giet 1 glas water en het bouillonblokje in de stoofpan. Afdekken en 40 minuten laten stoven. Serveren met bijvoorbeeld jonge worteltjes, courgettes en rijst.

Bereiding: 15 minuten

Kooktijd: 20 minuten

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners