Pappardelle met amandelen en champignonroomsaus

2463893

Voor 4:

Pappardelle met amandelen en champignonroomsaus

Voor 4:

500 g pappardelle (of andere lintpasta)

2 el olijfolie

2 tenen knoflook, dun gesneden

400 g champignons, gehalveerd

30 salieblaadjes

125 g amandelschilfers

1,25 dl zoete sherry

2,5 dl runderbouillon

1,25 dl dunne room

versgeraspte Parmezaanse kaas, voor de afwerking

grofgemalen zwarte peper en zeezout

Kook de pappardelle beetgaar in gezouten kokend water. Verhit de olijfolie in een grote antikleefpan op een hoog vuur. Fruit de knoflook, champignons, salie en amandelen 1 à 2 min. Voeg de sherry, bouillon, room, peper en zout toe. Laat 3 à 4 min. inkoken tot de saus licht is ingedikt.

Laat de pasta uitlekken en voeg toe aan de pan met saus. Schep goed om en werk af met de Parmezaanse kaas. Serveer meteen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content