Pannenkoekenwraps

17/08/17 om 11:11 - Bijgewerkt om 11:10

Een heerlijke vulling voor de boterhammendoos van je kleintje die je de avond voordien kan klaarmaken. (Rol ze dan strak op in vershoudfolie en leg ze in de koelkast.)

Pannenkoekenwraps

© Rinze Vegelien

Geef je waardering

Ingrediënten

Bereidingswijze

Voor 6 pannenkoeken

250 g bloem

500 ml melk

2 eieren

snuifje zout

Bereiding

Meng de eieren met de melk en giet dat mengsel bij de bloem, klop tegelijkertijd goed met de garde, zodat je een klontjesvrij beslag overhoudt.

Laat dat 5 minuten staan.

Bak daarna in een hete koekenpan met een drupje olie de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin. Laat ze volledig afkoelen voor je ze belegt.

Belegvariatie: een dun laagje roomkaas en wat plakjes banaan of plakjes zalm, kipfilet of ham.

Uit: Wat lunchen we vandaag? - Recepten en inspiratie voor lunchtrommels, feest op school en traktaties, Susan Aretz (Uitgeverij Nieuw Amsterdam, 24,99 euro. Verschijnt op 12 september.)

Bereidingswijze

Onze partners