Panna cotta van Roquefort, gelei van blauwe druiven, siroop van oude balsamico azijn

08/06/11 om 17:47 - Bijgewerkt om 17:47

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4,5 dl room
  • 20 g griessuiker
  • 3 gelatine blaadjes
  • 150 g roquefort geplet en gebrokkeld
  • balsamico azijn
  • blauwe druiven
  • kaaskoekjes

Bereidingswijze

Week de gelatineblaadjes in koud water. Laat de druiven inkoken met wat water. Pureer ze, doe er de geweekte gelatineblaadjes bij en laat opstijven op een plaat. Kook de room en de suiker. Roer er de kaas onder. Giet de samenstelling in ronde vormen en laat opstijven

Laat de balsamicoazijn inkoken met suiker of stroop en laat dit afkoelen op het bord. Haal de kaas uit de vormpjes. Doop de cilinders eventueel in heet water. Schik de gelei op het bord en werk af met de ingekookte azijn.

Recept: Rik Buysse

Lees meer over:

Onze partners