Panna cotta van Roquefort, gelei van blauwe druiven, siroop van oude balsamico azijn

  • Moeilijkheid

Voor 4 personen:

4,5 dl room

20 g griessuiker

3 gelatine blaadjes

150 g roquefort geplet en gebrokkeld

balsamico azijn

blauwe druiven

kaaskoekjes

Week de gelatineblaadjes in koud water. Laat de druiven inkoken met wat water. Pureer ze, doe er de geweekte gelatineblaadjes bij en laat opstijven op een plaat. Kook de room en de suiker. Roer er de kaas onder. Giet de samenstelling in ronde vormen en laat opstijven

Laat de balsamicoazijn inkoken met suiker of stroop en laat dit afkoelen op het bord. Haal de kaas uit de vormpjes. Doop de cilinders eventueel in heet water. Schik de gelei op het bord en werk af met de ingekookte azijn.

Recept: Rik Buysse

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content