Panna cotta met stevia

16/12/15 om 17:11 - Bijgewerkt om 17:10

Panna cotta met stevia

Suikervrije panna cotta © heikki verdurme

Geef je waardering

Bereidingswijze

Voor 4:

2 blaadjes gelatine van 3 gram

5 dl room

3 el stevia

2 koffielepels vanille-extract

1 papaja

enkele druppels honing

geroosterd sesamzaad

Week de gelatineblaadjes in koud water. Breng room, stevia en vanille-extract aan de kook. Knijp de geweekte gelatine uit en los op in de room. Stort uit in kommetjes en laat opstijven in de koelkast.

Schil de papaja en snij in kleine blokjes. Werk de panna cotta af met de papaja, enkele druppels honing en een beetje geroosterd sesamzaad.

Moeilijkheid 1

Tijd: 15' + 3 uur opstijven

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info