Pakketje van Zalm met Boursin en Noten

10/06/11 om 15:04 - Bijgewerkt om 15:04

Geef je waardering

Ingrediënten

  • 4 sneedjes gerookte zalm
  • 480 g zalmfilet
  • bieslook
  • 4 soeplepels notenolie
  • 1 appel
  • een tiental gepelde noten
  • 40 g Boursin met Look en Fijne Kruiden
  • 10 cl room
  • het sap van 1 geperste citroen
  • 1 tomaat

Bereidingswijze

Snij de zalm in blokjes voor de bereiding van de tartare. Voeg er de notenolie, enkele gepelde noten en Boursin aan toe, alsook de vooraf fijngesneden bieslook.

Plooi de sneedjes gerookte zalm open, leg telkens Â1/4 van de zalmtartaar op ieder sneedje en plooi opnieuw dicht door de 4 hoeken naar elkaar toe te brengen.

Draai het pakketje om zodat het mooi dicht blijft op de borden.

Ter versiering :

Leg ongeveer 1 soeplepel Boursin op ieder pakketje en versier met kleine stukjes appel en tomaat. Afwerken kan met een heerlijk mengsel van room en citroen.

Onze partners