Paardenbloemensalade met Ardeense ham en gepocheerd ei

2463129

Voor 4 personen:

Paardenbloemensalade met Ardeense ham en gepocheerd ei

Voor 4 personen:

16 kleine aardappels van het type Rate

boter

6 plakken gedroogd rookspek

3 tot 4 kapucijnerbaarden (cichoreiachtige groente)

2 plakken Ardeense ham (Ā± 0,8 mm)

4 eieren

Voor de vinaigrette:

3 eetlepels koolzaad- of olijfolie

1 eetlepel rode wijnazijn

peper en zout

Kook de aardappelen in de schil. Schil en bak bruin in boter. Voeg aan het eind het in stukjes gesneden spek toe.

Schep op een bord en voeg de in stukjes gesneden kapucijnerbaarden en de in reepjes verdeelde ham toe.

Breng op smaak met de vinaigrette. Pocheer de eieren en leg ze er vlak voor het opdienen op.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content