Ossobuco

08/06/11 om 14:51 - Bijgewerkt om 14:51

Geef je waardering

Ingrediënten

Nodig voor vier :

  • 8 kalfsschenkels
  • 2 uien
  • 4 sjalotten
  • 2 teentjes look
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 2 wortelen
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 4 tomaten
  • 200 g champignons
  • peterselie
  • verse basilicum
  • oregano
  • peper
  • zout
  • olijfolie
  • 1/2 liter kalfsbouillon

Bereidingswijze

De kalfsschenkels in olijfolie aan alle kanten bruin bakken. De groenten wassen, in dobbelsteentjes snijden en in een grote pan met een scheutje olijfolie stoven. De schenkels en de kalfsbouillon toevoegen. Kruiden met peper, zout en oregano. Alles anderhalf uur stoven onder bijna gesloten deksel. Gehakte basilicum en peterselie toevoegen en opdienen met verse deegwaren.

Lees meer over:

Onze partners