Omelet met groene asperges, knoflook, lente-ui en rauwe ham

09/06/11 om 17:51 - Bijgewerkt om 17:51

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 8 à 10 eieren
  • een scheutje volle melk
  • 1 bot groene asperges
  • 1 teen knoflook
  • 1 lente-uitje
  • boter
  • peper en zout
  • 4 sneetjes rauwe ham

Bereidingswijze

Breek de eieren en roer ze los in een kom. Doe er wat volle melk bij om de omelet romiger te maken. Schil de asperges met een dunschiller en snijd ze in stukjes van 3 cm, hak het teentje knoflook fijn en snijd de lente-uitjes in fijne ringetjes. Smelt wat boter in een pan en bak er de asperges krokant in. Doe er op het eind de knoflook bij. Giet er de losgeklopte eieren over en bak tot een smeuïge omelet. Kruid met peper en zout, bestrooi met de lente-uitjes en in stukken getrokken rauwe ham. Serveer onmiddellijk.

Lees meer over:

Onze partners