Oesters met aardappel en sesamsojavinaigrette

10/06/11 om 09:28 - Bijgewerkt om 09:28

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 800 gram vastkokende aardappelen
  • 12 oesters
  • olijfolie
  • rodewijnazijn
  • peper en zout
  • 3 eetlepels rode ui
  • 1 bakje tuinkers
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 3 eetlepels geroosterd sesamzaad

Bereidingswijze

Steek de oesters open. Kook de aardappelen in de schil beetgaar, pel en plet fijn met een vork. Voeg olijfolie, rodewijnazijn, oestervocht, rode ui, 2 eetlepels tuinkers, peper en zout toe. Meng de sojasaus met 5 eetlepels olijfolie en sesamzaad. Verdeel de puree over de borden en leg er de oesters bij. Werk af met vinaigrette en tuinkers.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners