Noedelsla met gemengde champignons en pinda's

03/07/15 om 10:12 - Bijgewerkt om 10:12

Noedelsla met gemengde champignons en pinda's

© gf

Geef je waardering

Bereidingswijze

500 g eiernoedels

500 g gemengde champignons

2 el geroosterde sesamolie

6 el gembersiroop

4 el geroosterd sesamzaad

2 x handvol koriander

3 lente-uien

4 el geroosterde pindanoten

peper van de molen en fijn zeezout

Bereidingswijze:

Kook de eiernoedels beetgaar in gezouten water. Giet af en verfris onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Maak de champignons schoon en snij in plakjes. Bak in 1 eetlepel sesamolie. Meng met de noedels. Overgiet met de rest van de sesamolie, de gembersiroop en het sesamzaad. Hak de koriander en lente-uien fijn en voeg toe aan de salade. Kruid met peper en zeezout. Schep goed om en werk af met de pindanoten.

Lees meer over:

Onze partners