Mozzarella met olijvensalsa

10/06/11 om 12:42 - Bijgewerkt om 12:42

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 20 hapjes:

  • 25 g groene olijven
  • 25 g zwarte olijven
  • 3 zongedroogde tomaten
  • 1/4 tl korianderzaadjes
  • 1 el kappertjes
  • raspsel van 1/2 citroen
  • 2 el olijfolie
  • 2 el extra vergine olijfolie
  • 1 el citroensap
  • 2 bolletjes mozzarella
  • enkele blaadjes basilicum
  • zwarte peper

Bereidingswijze

Ontpit de olijven en hak ze fijn. Hak ook de tomaatjes fijn. Rooster de korianderzaadjes en maal ze grof. Meng alle ingrediënten en kruid met peper. Dep de mozzarella droog en scheur de kaas met de hand in hapklare stukjes. Leg de stukjes mozzarella in Chinese lepels en verdeel de olijvensalsa over de kaas. Snij het basilicum in flinterdunne reepjes en versier er de lepels mee.

Kooktijd: 15 minuten

Onze partners