Mozzarella in auberginejasje op een bedje van tomatenfondue

10/06/11 om 09:04 - Bijgewerkt om 09:04

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 1 bolletje mozzarella
  • 1 aubergine
  • 1 tomaat
  • olijfolie
  • Provençaalse kruiden
  • basilicum

Bereidingswijze

De aubergine in fijne plakjes snijden en in een ovenschaal schikken. Besprenkelen met olijfolie en kruiden met peper, zout en Provençaalse kruiden. Laten garen in de oven op 180°C. Laten afkoelen. Ondertussen de tomaat pellen, ontpitten en grof hakken. Lichtjes stoven in olijfolie en kruiden met peper & zout. De mozzarella in 16 blokjes snijden en elk blokje omwikkelen met een plakje aubergine. De rolletjes kort opwarmen in de oven.

Afwerking: schik 2 auberginepakjes op een bedje van tomatenfondue. Versier met een plukje basilicum.

Lees meer over:

Onze partners