Mosselen met tuinkruidenboter en rijst

09/06/11 om 09:13 - Bijgewerkt om 09:13

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 stengel selder
  • 3 sjalotten
  • boter
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 4 kg middelgrote mosselen
  • grofgemalen witte peper
  • 2 dl visfumet
  • 1 el citroensap
  • 1 tl Thaise vissaus
  • 100 g koude boter
  • kervel
  • dragon
  • bieslook
  • zwarte peper en zeezout
  • rijst

Bereidingswijze

Fruit fijngehakte selderij en sjalot in boter met kerrie en paprika. Voeg de mosselen toe, kruid met peper en stoom gaar. Kook visfumet met 1 dl mosselsap, citroensap en Thaise vissaus, klop er boter onder en roer er de kruiden onder. Kruid met peper en zout en serveer met de mosselen en rijst.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners