Mosselen met tuinkruidenboter en rijst

09/06/11 om 09:13 - Bijgewerkt om 09:13

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 stengel selder
  • 3 sjalotten
  • boter
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 4 kg middelgrote mosselen
  • grofgemalen witte peper
  • 2 dl visfumet
  • 1 el citroensap
  • 1 tl Thaise vissaus
  • 100 g koude boter
  • kervel
  • dragon
  • bieslook
  • zwarte peper en zeezout
  • rijst

Bereidingswijze

Fruit fijngehakte selderij en sjalot in boter met kerrie en paprika. Voeg de mosselen toe, kruid met peper en stoom gaar. Kook visfumet met 1 dl mosselsap, citroensap en Thaise vissaus, klop er boter onder en roer er de kruiden onder. Kruid met peper en zout en serveer met de mosselen en rijst.

Onze partners