Minirundbrochettes met pesto

  • Moeilijkheid

200 g rundvlees

1 groene paprika

1 witte ui

2 eetlepels pestosoep

1 geplet lookteentje

olijfolie

citroen

12 brochettes van 10 cm

Snijd het vlees in blokjes, voeg de pesto, look en olijfolie toe en laat het geheel gedurende ongeveer 3 uur marineren. Halveer ondertussen de paprika, verwijder de zaadjes en snijd de helften in blokjes. Schil de witte ui en snijd hem in schijfjes. Kruid de schijfjes met een straaltje citroensap en wat olijfolie.

Maak de brochettes door er afwisselend stukjes rundvlees, paprika en witte ui op te steken. Zodra de brochettes klaar zijn, laat u ze gedurende 5 minuten gaar worden en dient u ze onmiddellijk op. U kunt ze met geroosterd brood en pesto serveren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content