Messchelpen met komkommer

10/06/11 om 13:43 - Bijgewerkt om 13:43

Geef je waardering

Messchelpen met komkommer

© Steven D'Haens

Ingrediënten

Voor 4:

  • 4 messchelpen
  • 4 kerstomaatjes
  • 1/2 komkommer (geschild en in blokjes gesneden)
  • 1 teen knoflook
  • minibroodkorstjes
  • espelettepeper
  • olijfolie
  • sap van 1/2 citroen
  • zout en peper

Bereidingswijze

Snij de tomaatjes in blokjes. Open de messchelpen, verwijder de schelpdieren, snij ze in stukken en bak ze zeer kort in een pan met olijfolie en het uitgeknepen teentje knoflook. Kruid met espelettepeper en zout. Meng de schelpdieren, tomaat en komkommer en besprenkel met citroensap. Breng het mengsel over in de lege schelpen en bestrooi met minibroodkorstjes.

Lees meer over:

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info