Meloensoep met dragon en vanilleijs

09/06/11 om 17:51 - Bijgewerkt om 17:51

Bij deze heerlijke meloensoep drink je het beste een glas witbier.

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 2 rijpe Charnetais-meloenen
  • 200 ml dessertwijn
  • sap van 1 sinaasappel
  • sap van 1 citroen
  • 4 el dragon, fijngehakt
  • acaciahoning naar smaak
  • 4 schepjes vanilleijs

Bereidingswijze

Schil de meloenen en verwijder de pitten. Pureer het vruchtvlees met de wijn, sinaasappel- en citroensap. Roer er de dragon door en voeg honing toe naar smaak. Dien goed gekoeld op met een schepje vanilleijs.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners