Meloensalade met feta

13/04/16 om 08:43 - Bijgewerkt om 14:13

Meloensalade met feta

© /

Geef je waardering

Ingrediënten

  • Voor 4
  • een handvol raketsla
  • 4 takjes basilicum
  • 2 charentaismeloenen
  • 200 g feta
  • 50 g pijnboompitten
  • 3 el citroensap
  • 3 el olijfolie
  • peper van de molen en zout

Bereidingswijze

Was de raketsla en basilicum en zwier goed droog. Halveer, ontpit en schil de meloenen. Snij het vruchtvlees in plakjes. Snij de feta in blokjes. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Maak een vinaigrette met het citroensap, de olijfolie, peper en zout. Verdeel de raketsla, basilicum, meloen en feta over 4 borden. Giet er de vinaigrette over en serveer.

Lees meer over:

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners