Mangosoepje met muskaatwijn en basilicum

09/06/11 om 16:07 - Bijgewerkt om 16:07

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 2:

  • 1 mango
  • 1 limoen
  • 2 eetlepels basilicumblaadjes
  • 1,5 dl muskaatwijn
  • 2 viooltjes
  • 2 aardbeien

Bereidingswijze

Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes. Pers de limoen uit. Doe het vruchtvlees, het limoensap, de basilicumblaadjes en de muskaatwijn in een mixkom en mix alles tot een dikke soep. Zet ze in de koelkast tot ze ijskoud is. Serveer de soep in coupes (desgewenst met wat ijsblokjes of ijsschilfers). Garneer ze met een viooltje, plakjes aardbei en basilicum.

Even lekker: vervang de mango door verse perziken, abrikozen of kiwi's.

Lees meer over:

Onze partners