Maatjesharing met jonge aardappel, kruidensla en kerrie

09/06/11 om 13:56 - Bijgewerkt om 13:56

Geef je waardering

Ingrediënten

  • 2 maatjes
    1 middelgrote aardappelen
    1 eetlepel zure room
    1 eetlepel yoghurt
    kerriepoeder
    1 limoensap
    1 granny smith
    handvol groene kruiden van het moment
    1 stengel bos-ui

Bereidingswijze

De aardappelen koken in gezouten water met de schil aan. Afkoelen, pellen en in gewenste vorm snijden. De maatjes opkuisen en in vierkante blokjes snijden. Ondertussen de dipsaus maken door de zure room met de yoghurt te mengen en een beetje kerriepoeder toevoegen, wat fijngesneden dille en limoensap. Beetje bij kruiden en even opkloppen. De granny smith en de bosui fijnsnijden, wat kruiden plukken en dresseren.

Onze partners