Linguine met tonijn, spinazie en limoen

09/06/11 om 09:15 - Bijgewerkt om 09:15

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 dl sojasaus
  • sap van 1 limoen
  • 1 dl water
  • 1 dl truffelolie
  • 400 g verse tonijn
  • peper en zout
  • boter
  • 200 g linguine
  • 150 g spinazie
  • Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Meng sojasaus met limoensap, water en truffelolie. Kruid met peper. Snij tonijn in blokjes, kruid met peper en zout en schroei dicht in boter. Kook pasta, meng er tonijn, rauwe spinazie en saus onder. Werk af met kaas en peper.

Lees meer over:

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners