Lentesalade met primula's en scheuten

09/06/11 om 09:37 - Bijgewerkt om 09:37

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 6:

  • 250 g raketsla, gewassen en ontdaan van de steeltjes
  • 24 aspergepunten
  • 12 minimaïskolven
  • 2 grepen alfalfa
  • 2 grepen graanscheuten
  • 2 grepen linzenscheuten
  • 30 eetbare primula's (sleutelbloem)
  • extra vierge olijfolie
  • zout en peper uit de molen

Bereidingswijze

Meng de scheuten door de raketsla, breng op smaak met olie, peper en zout, en Verdeel in het midden van het bord. Leg de aspergepunten en de kort gekookte minimaïs rondom.

Versier met de kleurige bloemen. Dien onmiddellijk op, samen met toast en soepstengels met olijfolie, belegd met plattekaas en eetbare bloemblaadjes.

Lees meer over:

Onze partners