Langoustines uit Nieuw-Zeeland met ragout van charlotte, dragon en Californische rozijnen

10/06/11 om 09:19 - Bijgewerkt om 09:19

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 6 personen:

  • 600 g Charlotte-aardappelen
  • 150 g gezouten boter
  • 5 el Californische rozijnen
  • 6 el dragonblaadjes
  • 4 dl gevogeltebouillon
  • grofgemalen zwarte peper
  • fleur de sel de Camargue
  • 12 gepelde Nieuw-Zeelandse langoustines
  • olijfolie

Bereidingswijze

Schil de aardappelen. Smelt de boter in een pan en fruit er enkele seconden de rozijnen en de dragon in aan. Doe er de aardappelen bij en laat zachtjes bakken. Voeg de gevogeltebouillon toe en laat zachtjes sudderen tot de aardappelen beetgaar zijn. Kruid met peper en zout. Verdeel de aardappelen over de borden en werk af met de langoustines.

Recept; Jan Demonie

Onze partners