Lamsvlees met rode peper

14/06/11 om 08:29 - Bijgewerkt om 08:29

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 rode ui
  • 2 rode pepers
  • 2 tenen knoflook
  • 1 tl rode kerriepasta
  • 3 el olie
  • 150 g lamsvlees
  • 1/2 kleine aubergine (dobbelstenen)
  • 6 el rode, gele en groene paprika's (dobbelstenen)
  • 20 g Thaise erwtaubergines
  • 2 el kokosmelk
  • 1,5 el verse groene peperbessen
  • 1 tl suiker
  • 1 el vissaus

Bereidingswijze

Cutter ei, rode pepers, look en rode kerriepasta fijn. Roerbak 1/2 minuut in olie. Voeg het vlees toe, bak 1 minuut. Voeg de groenten toe en bak 2 minuten. Bevochtig met kokosmelk, 4 eetlepels water en de rest van de ingrediënten. Meng en serveer met rijst.

Onze partners