Lamskroon met zoetzure relish

Voor 4 personen:

Voor 4 personen:

1 fijngehakte rode ui

1 rode Spaanse peper

olijfolie, boter

4 tenen knoflook

6 gedroogde abrikozen

6 gedroogde dadels

50 g piquillos (kleine Spaanse paprika’s)

2 el rozijnen

3 el kappers

runderbouillon

zwarte peper en zout

4 el pijnboompitten

600 g lamskroon

Bak ui en peper in olie. Voeg look, abrikozen, dadels (telkens fijngehakt), de piquillos, rozijnen en kappers toe, laat 10 minuten zacht bakken. Voeg een scheut bouillon toe, kruid met peper en zout. Bestrooi met pijnboompitten. Bak het vlees in boter, braad verder in de oven op 200°C gedurende 10 minuten. Laat 5 minuten rusten, versnijd en serveer met de relish.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content