Lamskoteletten met balsamicoazijn en kardemom

03/07/15 om 12:40 - Bijgewerkt om 12:40

Lamskoteletten met balsamicoazijn en kardemom

© gf

Geef je waardering

Bereidingswijze

enkele takjes rozemarijn

enkele takjes salie

1 dl olijfolie

1 dl balsamicoazijn

1 el gemalen kardemom

1 kg lamskoteletten

peper van de molen en fijn zeezout

Bereidingswijze:

Hak de kruiden fijn en meng met de olijfolie en balsamicoazijn. Voeg de kardemom toe. Kruid de lamskoteletten met peper en zout. Giet er de marinade over en laat 1 u. marineren. Bak de koteletten enkele minuten aan elke kant. Bak ze niet te gaar, een beetje rosé is veel lekkerder.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners