Krokantje met Marokkaanse muntcrème en chocolade

10/06/11 om 11:28 - Bijgewerkt om 11:28

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor het deeg:

  • 100 g boter
  • 100 g poedersuiker
  • 100 g eiwit
  • 75 g bloem
  • 25 g cacaopoeder
  • lichte botercrème met fijngehakte blaadjes Marokkaanse munt
  • chocolademousse
  • muntcoulis (gezeefde infusie van munt in lichte suikersiroop)
  • coulis van bittere chocolade (room met bittere chocolade)

Bereidingswijze

Maak eerst de krokante cacaokoekjes. Meng de ingrediënten voor het deeg en bak er dunne ronde koekjes van in een oven van 185°C. Laat afkoelen. Leg eerst een koekje op de borden, verdeel er de muntcrème over, dek af met een koekje en werk af met chocolademousse. Dek weer af met een koekje en bestrooi met poedersuiker. Lepel de coulis rond de krokantjes.

Lees meer over:

Onze partners