Krokant slaatje met Li Vi Cinsy

  • Moeilijkheid

Voor 4 personen:

400 gr gemengde sla van het seizoen

400 gr Ardense ham

200 gr Li Vi Cinsy (Waalse kaas) in heel dunne plakjes

1/2 gehakte sjalot

20 sprietjes bieslook

16 stukken in olie gemarineerde gedroogde tomaten

1/2 uitgeholde komkommer

1 wortel, in de lengte in 4 gesneden

2 takken selderij

1/2 venkel

1 eetlepel balsamico-azijn

5 eetlepels olijfolie

zout en peper

Maak de sla schoon, was en droog hem. Doe hem in een slakom. Hak het bieslook, snijd de groenten fijn en strooi ze op de sla. Voeg de sjalot toe, het zout, de peper, de azijn en tenslotte de olie. Meng voorzichtig en verdeel over grote borden. Leg de ham en de kaas rond de sla, werk af met een draai van de pepermolen en serveer met brood.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content