Kroatische Cannelloni

08/06/11 om 16:43 - Bijgewerkt om 16:42

Geef je waardering

Ingrediënten

Ingrediënten voor 8 pannenkoeken:

  • 200 gr verse cottage kaas
  • 50 gr prosciutto
  • 80 gr ham
  • 80 gr champignons
  • 2 eieren
  • 80 gr oud brood
  • bakolie
  • 200 gr verse tomaten
  • verse peper
  • 1 eetlepel gemengde kruiden.

Bereidingswijze

Bereid 8 pannenkoeken. Snij de prosciutto en ham in blokjes. Was en snij de champignons en de tomaten. Maal de cottage kaas fijn. Klop de eieren en maal het brood tot grove broodkruimels. Braad de prosciutto en ham in een beetje olie en voeg er de champignons aan toe. Breng op smaak met een beetje peper. Zet vervolgens een derde van deze mengeling opzij en voeg de kaas bij het andere deel. Vul de pannenkoeken met deze vulling en rol ze op. De eindjes sluit je zoals tortilla's. Dompel de pannenkoeken in de geklopte eieren en bedek ze met de broodkruimels. Bak ze vervolgens in hete olie. Neem de rest van de vulling, voeg er de tomaten aan toe en laat nog even sudderen. Serveer deze saus met de gebakken cannelloni. Je kan het geheel op het einde nog wat versieren met olijven en parmesan kaas.

Lees meer over:

Onze partners