Krabsla, Tropicanasaus Pineapple & Lime met room en madraskerrie

10/06/11 om 13:36 - Bijgewerkt om 13:36

Geef je waardering

Ingrediënten

voor 4 personen:

Basis:

  • 200 g Vlees van sneeuwkrab
  • Gemengde sla
  • Ananas
  • 1 Limoen
  • Muntblaadjes

Saus:

  • 80 ml Tropicana Pineapple & Lime
  • 100 ml vloeibare room 40 %
  • Kerriepoeder van Madras
  • Peper, zout naar smaak

Bereidingswijze

Snijd de ananas in blokjes en de limoen in heel kleine blokjes. Hak de munt heel fijn.

Meng alle ingrediënten voor de saus koud.

Schik de salade in glazen. Leg het verkruimelde krabvlees in een koepeltje op de sla. Schik de ananasblokjes en limoen rond de krab. Bestrooi met de fijngehakte munt en besprenkel met de saus.

Onze partners