Krabcakes met wasabimayonaise

Voor 4:

Voor 4:

2 lente-uien

1 el fijngehakte gember

1/2 rode paprika

450 g vers krabvlees

1 ei, 1 eierdooier

1,5 el mayonaise

2 tl wasabipasta

90 g paneermeel

1/2 dl plantaardige olie

1 bakje tuinkers, voor de afwerking

Voor de mayonaise:

150 g mayonaise

1-2 el wasabipasta

2 el fijngehakte bieslook

geraspte schil van 1 limoen

sap van 1/2 limoen

1 el geroosterd sesamzaad

Hak de lente-uien en gember fijn. Snij de paprika in kleine blokjes. Meng met het krabvlees, het ei en de eierdooier, de mayonaise en wasabi. Roer er het paneermeel door en zet één uur koel weg.

Meng de ingrediënten voor de wasabimayonaise.

Vorm 12 krabcakes van het krabmengsel en bak ze in de olie aan beide kanten goudbruin op middelhoog vuur.

Serveer de krabcakes meteen en geef er de wasabimayonaise bij. Werk af met enkele sprietjes tuinkers.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content