Koude pastasalade met scampi's, pancetta en mozzarella

10/06/11 om 12:04 - Bijgewerkt om 12:04

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 250 gram vlinderpasta (farfalle)
  • 450 gram scampi's
  • 200 gram pancetta
  • 3 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • 2 bosjes raketsla
  • 80 gram gekonfijte tomaat
  • 2 stuks mozzarella
  • 4 el geroosterde pijnboompitten
  • versgemalen zwarte peper
  • fijn zeezout
  • 100 gram parmezaankaas

Bereidingswijze

Kook de pasta beetgaar en laat afkoelen. Bak de scampi's met de in reepjes gesneden pancetta en de fijngehakte knoflook in olijfolie. Doe bij de pasta, samen met de fijngehakte raketsla, tomaat, in stukken getrokken mozzarella en pijnboompitten. Kruid met peper, zout en olijfolie. Serveer met schilfers parmezaankaas en werk af met een draai van de pepermolen.

Onze partners