Kort aangebraden rode tonijn, waterkers en oosterse Tropicana Pineapple & Lime saus

10/06/11 om 13:36 - Bijgewerkt om 13:36

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

Basis:

  • 400 g steak van rode tonijn
  • 200 g waterkers

Oosterse Tropicanasaus:

  • 160 ml Tropicana Pineapple & Lime
  • 40 ml sojasaus
  • 20 ml sesamolie
  • 40 ml arachideolie

Bereidingswijze

Laat de Tropicana Pineapple & Lime voor de helft inkoken. Meng de ingekookte en afgekoelde jus met de oliën en de sojasaus.

Snijd de tonijn in blokjes. Bak de blokjes aan alle kanten in een hete pan met olijfolie (kort aanbraden langs alle zijden).

Schik de waterkers en de tonijn op borden. Besprenkel de tonijn met de oosterse Tropicanasaus.

Tip: vervang de waterkers door asperges (seizoen)

Lees meer over:

Onze partners