Koolsla met macadamianoten

03/07/15 om 09:58 - Bijgewerkt om 09:58

Koolsla met macadamianoten

© gf

Geef je waardering

Bereidingswijze

1/2 wittekool

1 el grof zeezout

sap van 2 citroenen

150 g macadamianoten

50 g suiker

1/2 bosje dille

100 g rozijnen

3 el honing

olijfolie

peper van de molen

Bereidingswijze:

Maak de wittekool schoon en snij in flinterdunne reepjes met een snijmachine of scherp mes. Besprenkel met het zout en citroensap. Schep goed om en zet 1 u. koel weg. Bestrooi intussen de macadamianoten met de suiker en rooster in de oven op 180 °C. Hak de dille fijn. Schep de macadamianoten, dille en rozijnen onder de wittekool. Kruid met de honing, olijfolie en peper.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners