Konijnenlever met sorbet van appel, tijm en zwarte peper

09/06/11 om 15:16 - Bijgewerkt om 15:16

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 6:

  • 6 konijnenlevers
  • boter
  • afgeritste tijm van 2 takjes
  • 2 el vloeibare honing

Voor de sorbet:

  • 7,5 dl appelsap (versgeperst of ander)
  • 2 el tijmblaadjes
  • 2 kl grofgemalen zwarte peper
  • 2 el suiker
  • 1 eiwit

Bereidingswijze

Breng het appelsap met tijm, peper en suiker aan de kook en zet van het vuur. Laat afkoelen en draai tot sorbet in een sorbetière. Doe er halverwege 1 opgeklopt eiwit bij. Bak de konijnenlevers rosé in boter, doe er de tijm en honing bij en laat even karameliseren. Serveer met de sorbet.

Lees meer over:

Onze partners