Knapzakje van groene kool gevuld met gewokte seizoengroenten

  • Moeilijkheid

Voor 4:

4 grote bladen groene kool

1 wortel

2 grote rapen

1 fijngesnipperd sjalotje

100 g sojascheuten

2 stronken witloof

1 broccoli

peper en zout

plastic folie

Reinig de verschillende groenten. Blancheer de groene koolbladeren, laat de groenten schrikken in koud water en uitlekken. Snijd de wortel en de rapen in fijne brunoise. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Snipper het witloof fijn. Wok deze groenten kort en hevig en kruid met peper en zout. Vul de koolbladeren met de gewokte groentemengeling en vouw het blad dicht tot een bol. Wentel deze bol in plastic folie en span aan. Stoom de knapzak een 8-tal minuten. Verwijder de plastic folie net voor het opdienen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content